KOM PÅ KURS

Man mår bra när man känner sig fin!  

 

När man öppnar sin necessär och hittar allt men inget? När man ska på det där viktiga möte men känner sig självosäker? När man vill göra sig extra fin men vet inte vad man ska börja någonstans? Jag finns här och jag vill hjälpa dig.  

Att sminka sig är inte bara jätteroligt men det kan även hjälpa dig att känna dig självsäker. Det kan vara svårt att göra det om du använder fel produkter och saknar teknik. Det finns många olika sätt att sminka sig på men vilket sätt passar just dig? För att ge dig själv en boost, undvika dessa funderingar och spara pengar när du ska köpa produkter kan du unna dig en stund och lära dig vilket smink som passar dig bäst. På den privata makeup-kursen kommer vi tillsammans att gå genom färg, form, produkter, borstar och allt annat som du behöver veta för att kunna sminka dig på rätt sätt.

Ge dig själv en boost!!! 

 


Privat makeupkurs - vardagsmakeup 1 695 kr 

(Kursen tar ca 2 timmar )

 

Vad ingår i kursen?

Lots of fun! Ett kit med makeupborstar, en konsultation för inköp av produkter, öva på vardagsmakeup (du sminkar dig själv! Jaaaaa!!!!!)


Privat makeupkurs - festmakeup: 2 095 kr 

(Kursen tar ca 2,5 timmar)

 

Vad ingår i kursen?

Lots of fun, ett kit med makeupborstar, ett kit med lösögonfransar, konsultation för inköp av produkter, öva på festmakeup (du sminkar dig själv! Jaaaaa!!!!!) och applicering av lösögonfransar.


Privat hårstylingkurs

Hur ska man få volym i håret om håret faller efter 10 min? Vem har inte strulat med plattång eller locktång? Hur föna man sitt eget hår? Vilka produkter som passar just din hårtyp? 

Lär dig att styla ditt eget hår. Med min hjälp kommer vi tillsammans hitta några hårstylingar som passar både din ansiktsform och personlighet. 


*Om du önskar mer information om kurserna eller har några funderingar kring detta tveka inte att klicka på knappen nedan.

Let´s make-it-up!