Feedback
Vilken underbar dag det var!
Förmiddagen på bröllopsdagen tillbringade jag men mina två systrar och min bästa vän på salongen. Där blev vi ompysslade i timmar. Jag rekommenderar att man är i salongen, man slappnar av till max.
Vi hade fixat bubbel och lunch, var lätt att lösa i närheten, snabbt och smidigt.

Efter att jag kontaktade Leticia, kände jag snabbt att det här var rätt!
Efter brudtestet- var det bekräftat!
Jag har aldrig känt mig så vacker så som jag var på bröllopsdagen!
Håret och sminkningen var fantastiskt!

Din glädje och kärlek till jobbet är stark och märks direkt!
Jag fortsätter gå till Leticia varannan månad, inte bara för att hon är en grym frisör utan hon har blivit en fin vän.

Stort tack för du hjälpte mig på min bröllopsdag och gjorde mina systrar, bästa vän och mig såå fina!
Många kramar
 
Date of Posting: 11 August 2016
Posted By: Malin
Stockholm
Tusen tack för allt Leticia. Jag blev verkligen supernöjd med allting, smink, hår, klänning och brudbuketten (från floristen som du också rekommenderade). Det blev verkligen en helt perfekt dag!!! :)
 
Date of Posting: 16 June 2016
Posted By: Louise Östman
Stockholm
Fantastisk! Tack för att du alltid gör mig så himla fin <3!!!
 
Date of Posting: 01 October 2015
Posted By: Sandra
Leticia är en proffsig, varm och underbar tjej. Hon hjälpte mig och mina 3 tärnor på bröllopsdagen och jag rekommenderar henne starkt. Hon är punktlig, snabb och får det att kännas som att hon är din vän. En mer positiv och glad makeup artist får man söka länge efter.
 
Date of Posting: 21 September 2015
Posted By: Elin Zetterström
Hon kan hon Leticia!!!

Istället för det tråkiga foljeslingor metoden körde hon Balayage-tekniken, såååå kul med nåt nytt och vilket resultat, supernöjd!!!!

Och tusen tack att du hjälpte mig på min stora dag, även om du va redan bokat den dag, så såg du till att jag fick hjälp och jag kände mig sååå vacker.

Helt underbar person!!!
 
Date of Posting: 18 September 2015
Posted By: Alena
Solna
Supergullig, trevlig och oerhört glad! Jag blev så perfekt bemött på min stora dag, och blev så nöjd över både smink och hår på min bröllopsdag! Kan varmt rekommendera Leticia!
 
Date of Posting: 16 September 2015
Posted By: Renée
Stockholm
Rekommenderar Leticia starkt till blivande brudar!
Helt fantastiskt arbete,glad humör och jag kände mig trygg och bli sminkad av henne till den stora dagen, och hon älyckades skämta bort min stress :)
 
Date of Posting: 16 September 2015
Posted By: Berivan
Stockholmm
Stort tack till Leticia som gjorde mig så otroligt fin på min stora dag 2/5.
Leticia visste precis hur jag ville ha det och vad som skulle passa just mig.
 
Date of Posting: 25 June 2015
Posted By: Jessica
Tack fina Leticia för att du fick mig att se och känna mig så vacker! Att få bli omhändertagen av dig med ditt glada humör och proffsiga kunnande gjorde att jag kände mig hur redo som helst för den stora dagen. <3 Så ett gott råd till alla blivande brudar, välj Lê Beauty och Leticia!
 
Date of Posting: 06 May 2015
Posted By: Lena Karlsson (Gerkens)
Sollentuna
Jag kan starkt rekommendera Leticia för kommande brudar/tärnor efter det hon gjorde för mig på min bröllopsdag, det började med lugnet och kunnandet hon ingav redan vid provdagen (makeup/hår). Otroligt professionell, duktig och engagerad. Tack Leticia!
 
Date of Posting: 23 March 2015
Posted By: Maria
Tusen TACK Leticia för att du gjorde fantastiskt fina slingor i mitt hår. Jag är verkligen JÄTTE nöjd mitt hår! Du är så duktigt och professionell! Kommer varmt rekommendera till alla jag känner.

//hudpunkten
Marita
 
Date of Posting: 20 February 2015
Posted By: Marita Jansson
Tack att du gjorde mig den finaste bruden.du e så duktig omtänksam o snäll.kramar Ani
 
Date of Posting: 19 January 2015
Posted By: Ani avoyan
Finns inte ord för att beskriva min tacksamhet för arbetet som Leticia utförde.

Jag har låååångt och tjockt hår, därför hade jag svårt att hitta en hårstylist som kunde ge mig det jag ville ha. Efter många prov fick jag syn på Lê Beauty och Leticias härligt bemötande på bröllopsmässan. Det var det bästa som kunde hänt.

Efter första smink- och hårtestet visste jag att jag funnit rätt. Leticia är kunnig och kompetent, och stöttar en genom nerver och stress under bröllopsdagen.

Hon sminkade och fixade mina brudtärnor och de blev helt underbara, men självfallet blev jag bäst. Hon har ett lugn och är oerhört trevlig.
Allt blev PERFEKT! och som blivande brud är det precis det man söker, och hon kan ge en det, oavsett hårfärg, hårvolym eller längd.

PERFEKTION är ordet som definierar arbetet som Leticia utför.

Jag vill verkligen ge Leticia mina varmaste rekommendationer!

Obrigada Letícia! Tack!
 
Date of Posting: 24 November 2014
Posted By: Angelina Pena
Solna
Leticia hjälpte till att göra mig till den finaste versionen av mig själv. Hon förstod hur jag ville se ut och resultatet var perfekt! Lagom sminkning och väldigt fin uppsättning som folk verkligen var imponerade av :) Är väldigt nöjd med att ha valt Le Beauty och få ha blivit ompysslad och ha väldigt trevligt.
Den fina frukosten var också ett plus!


Tusen tack för allt!
 
Date of Posting: 17 November 2014
Posted By: Camilla
Jag kan verkligen rekommendera Lee!
Redan vid provtagningen kände man värme och genuint intresse för mina behov och önskemål. På bröllopsdagen var allt magiskt. Redan från början till slut så fick hon att känna mig värdefull och lycklig.
Tack Lee för att du var proffsig och lyhörd på alla möjliga sätt. Du är underbar och lycka till i framtiden!
 
Date of Posting: 14 November 2014
Posted By: Rose- Marie
Stockholm
Leticia hjälpte både mig och min tärna med makeup och håruppsättning. Och hon fick oss att stråla! Alla våra timmar tillsammans, från provomgången till slutresultatet på självaste bröllopsdagen, var en riktig upplevelse. Jag har aldrig känt mig så fin! Och jag badade i komplimanger ;)
Jag kan verkligen rekommendera henne.
 
Date of Posting: 15 October 2014
Posted By: sara kihlman
sthlm
Jag vill tacka dig Leticia för att du engagerade dig så i att göra mig till den finaste bruden någonsin!
Din humor och din fantastiska personlighet gjorde verkligen susen!
Jag hade aldrig kunnat tro att jag kunde bli så vacker som du gjorde mig!
Utan problem tog du dig till vårt hotell och såg till att jag och brudföljet slapp fara omkring i stan.

Du är otroligt professionell men också mild, varm och personlig!
Tusen tack från djupet av våra hjärtan!
 
Date of Posting: 14 October 2014
Posted By: Therese
Stockholm
Leticia är en mycket vänlig, snäll och omtänksam person. Hon gör allt för att du skall känna dig som en prinsessa på din stora dag. Extremt professionell i sin yrkesutövning.
Leticia gjorde en underbar frisyr som såg lika fin ut dagen efter som under hela bröllopsdagen.

Hon är duktig på att framhäva ditt ansikte, utan att översminka.
Du kommer inte ångra dig!
 
Date of Posting: 14 October 2014
Posted By: Gabriela
Stockholm
Jag vet inte hur jag kan skriva omdöme om något som redan är bäst i marknaden. Dock kan jag börja då jag fick ett visitkort från en trött tjej på bröllopsmässan och började googla och kontakta olika ställen som gjorde bruduppsättning. Känslan av svaret som jag fick av Leticia var bara glädje och lycka vilket jag inte fick av de andra. Under en veckas fundering svarade jag tillbaka henne bestämd för bokning till prov. Det tog fyra månader innan vi träffades och under tiden hade vi kontakten. När jag träffade henne för första gången kändes som att jag kände henne i 100 år. Jag visade henne bilder på min klänning och förklarade för henne hur jag hade tänkt. Klänningen var i vintage modell och jag ville vara en vintage brud. Letcia, med sina magiska händer gjorde det möjligt för mig. Hon är så lugn och glad i sättet och då sprider hon det av sig så jag kände mig glad, lugn, lycklig och snygg under tiden hon fixade mig på min bröllopsdag.
Hon var själen bakom min stora dag. Så mycket tid och energi hon la ner för varje mail och fundering hade ingen annan gjort det för det priset.
Alla mina vänner, kusiner pratar fortfarande om min look på mitt bröllop (efter nästan 3 månader). Att håret var fantastiskt fint och sminket var så elegant. Jag har rekommenderat och kommer starkt rekommendera henne till blivande brudar och även andra. Hon är unik!
Tack gumman för all din tid och den konsten du har. Kram
 
Date of Posting: 13 October 2014
Posted By: Mahta
Stockholm
Det var det bästa beslutet som jag skulle kunna ha tagit!
Leticia gjorde ett underbart arbete med make-up och hår. Hon lyssnade på alla mina önskemål och förstod vad jag ville, även när jag själv inte riktigt viste hur jag ville ha det. På bröllopsdagen gjorde hon mig vacker och lugnade mig ner när jag tänkte att allt skulle kunna gå fel. Hon var inte bara professionell utan blev också en vän. Jag är så tacksam. Hon är bäst! Jag rekommenderar henne utan tvekan och med stort eftertryck!
 
Date of Posting: 13 October 2014
Posted By: Naiara P Cunha
Järna
Jag hittade Leticia via en annons som en av mina brudtärnor hittat. Redan vid första kontakten (jag hade andra sminköser jag var i kontakt med) så kände jag att Leticia var proffsig, ställde bra frågor och förstod mina tankar. Vi mejlade en del fram och tillbaka och jag gav idéer om vad jag tänkt mig. Mina brudtärnor fick i uppgift att mejla Leticia med vad de ville ha och den kommunikationen fungerade jätte bra trots att vi alla är utspridda världen över.
Bara ett par dagar innan bröllopet var jag förbi henne och gjorde test makeup och hår och vi hade det supertrevligt! Vi testade en del fram och tillbaka och jag var nog rätt osäker på vad jag ville ha, men Leticia gav mig bra vägledning.
Sedan kom Leticia och hennes medarbetare upp till bröllopslokalen på morgonen av den stora dagen och allt var så himla proffsigt. Hon ordnade makeup till mig, min mamma och mina tre brudtärnor. Alla vart jätte nöjda och brudtärnorna såg helt fantastiska ut! Å för min egen del så vart det jätte fint, Leticia ordnade precis vad jag ville ha och jag har aldrig sett vackrare ut! Allt satt som en smäck också trots 33 grader varmt under dagen.
Leticia var verkligen jätteduktig och oerhört gullig. Jag kunde inte valt en bättre sminkös och frisör! Jag rekommenderar henne varmt och hoppas hon får många fler jobb och nöjda kunder!
Stort tack igen!
 
Date of Posting: 13 October 2014
Posted By: Mimmi Crawford
Rånäs Slott (bosatt i London)
Jag blev så nöjd med både makeup och håruppsättning, vilket även höll hela varma sommardagen! Mina tärnors håruppsättning blev också helt perfekt, bättre än vad vi hade tänkt oss från början. Leticia är otroligt professionell och hon vet verkligen vad hon gör. Hon lyssnade på mig och vad jag ville ha, men var även väldigt kreativ och kom med egna förslag. Hon är jätte gullig och trevlig och fick mig att känna mig lugn på min bröllopsdag. Jag kan verkligen rekommendera henne till blivande brudar!
 
Date of Posting: 12 October 2014
Posted By: Charlotte Karapanos
Stockholm
Jag vill bara säga ett stort TACK!
Du va i allra högsta grad anledningen till att jag fick en helt fantastisk bröllopsdag!
Inte bara det att jag och mina tärnor blev fantastiskt vackra med makeup hår och kläder utan också för att du är den proffisionella, omtänksamma och otroligt duktiga kvinna du är! Tack för att jag fick känna mig som en prinsessa på alla plan på min stora dag!
Jag kan väldigt varmt rekommendera alla att anlita denna kvinna.
 
Date of Posting: 10 October 2014
Posted By: Carolina Brolund
Ett år i förväg googlade jag runt på hår och make up. Jag kom in på denna hemsida och såg bilder. Så duktig hon verkar vara tänkte jag. Jag bokar in henne!
Jag bokade ca 1 år i förväg och Leticia fick tacka nej till minst 20 kunder samma dag pga min tidiga bokning, TACK OCH LOV!

Brudprovet som ingick gick galant. Jag kände direkt när jag klev innanför dörren att detta skulle bli bra. Blev supernöjd med provet och längtade efter bröllopsdagen då min blivande man skulle få se mig såååååå fin!

Bröllopsdagen kom 16 augusti och Leticia kom kl 7 på morgonen för att fixa mig och mina tärnor. En lång men mycket trevlig dag. JAG BLEV SÅ SNYGG OCH SÅ NÖJD!
Mina tärnor blev också otroligt fina och nöjda trots att de inte fått testa sina frisyrer innan.

Jag vill ge alla mina rekommendationer till Leticia! Galet professionell, trevlig och duktig!! Leticia är en sann konstnär.

Tack för att du fick mig att känna mig vackrast på jorden inför min man den 16 augusti 2014!!
 
Date of Posting: 25 August 2014
Posted By: Anette Lindström Manninen
Solna
Letade länge efter en sminkartist och sen hittade jag Leticia och bokade en provomgång med henne.
Hon spenderade nästan 7 timmar med mig och fixade hår och sminkningen som det skulle va på bröllopsdagen. Man brukar inte få en en hel smink och håruppsättning bara på provomgång, men hon fixade även lösögonfransar på provdagen. Hon lockade mitt hår med 3-4 olika plattång så jag kunde välja storleken på lockor. Hon spenderade extra tid på att hitta rätt foundation som passade min mörkare hud.
På bröllopsdagen ankom hon en kväll tidigare till ön där vi skulle gifta oss så vi kunde börja tidigt på morgonen.
I kort sammanfattning en supertrevlig, professionell, punktlig, noggrann och en glad person!! Gjorde mig till en riktig prinsessa på min bröllopsdag med fin smink och håruppsättningen :)
 
Date of Posting: 02 July 2014
Posted By: snehal shinde
Jag vill verkligen varmt rekommendera Leticia till alla framtida brudar. Jag kände mig så vacker på mitt bröllop och fick otroligt mycket komplimanger för min frisyr och make-up. Leticia tog verkligen fram det bästa ur mig och jag har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv. Hon är en mycket proffsig och duktig stylist och man är i trygga händer hos henne. Det var mycket bra att man först gjorde ett brudprov där man kunde prova ut frisyr och make-up så att man kände sig trygg på självaste bröllopsdagen. Dessutom var det en riktigt trevlig start på min bröllopsdag att jag och min tärna i lugn och ro blev ompysslade hos Leticia samtidigt som vi lyssnade på musik, drack champagne och åt lite snacks. Jag önskar dig all lycka till i framtiden Leticia och vill verkligen varmt rekommendera dina tjänster. / Julia
 
Date of Posting: 22 June 2014
Posted By: Julia Lindberg
Stockholm
Leticia & Le Beauty teamet var med och gjorde mig vacker på min bröllopsdag och jag var så nöjd med allt ifrån omhändertagande, råd och tips till själva stylingen på bröllopsdagen.
Leticia gjorde även mina extensions några veckor innan bröllopet och det blev så bra, har alltid haft svenskt tunt och halvlångt hår så visste inte hur resultatet skulle bli...men det blev verkligen jättefint och naturligt. Detta kan jag verkligen rekommendera till alla framtida brudar som vill göra något extra för den stora dagen.
Det märks att Leticia brinner för det hon gör och lägger ned själ och hjärta i sitt hantverk, hon får en att känna sig precis så trygg och speciell som man bör inför den stora dagen.
Mitt smink och hår höll hela kvällen och jag kunde inte varit mer nöjd! Man kände sig som en vackrare version av sig själv :D
Sammanfattningsvis så rekommenderar jag Leticia och Lebeauty till alla framtida brudar!
 
Date of Posting: 19 June 2014
Posted By: Kristina Klintberg
Kungsängen
Med glädje, energi och stor kunskap fixade Leticia min frisyr och make-up på bröllopsdagen. Eftersom jag hade varit hos henne innan och gjort ett brudprov kunde jag känna mig väldigt trygg med hur det skulle bli på självaste bröllopsdagen. Jag tyckte också om konceptet att hon kom hem till mig och samtidigt ha med sig en kollega som kunde fixa mina tärnors frisyrer samtidigt. Vi var väldigt nöjda; både brud och tärnor!
 
Date of Posting: 16 June 2014
Posted By: Hanna
Stockholm
Leticia är förutom en väldigt varm och härlig person, en utomordentligt proffsig stylist! Jag kan absolut rekomendera henne starkt och kommer att han henne i åtanke för egen del inför andra stora fester i framtiden. Hon fick mig att känna mig som världens vackraste på min bröllopsdag, hon lyckas utan tvekan sudda bort alla ev. skavanker och lyfter fram de finaste dragen. Make-up och håruppsättning blev precis som jag drömt om allt hölla på plats ända fram till småtimmarna!
 
Date of Posting: 30 April 2014
Posted By: Li
nacka
Leticia fixade mitt hår och makeup när jag gifte mig i januari. Är extra imponerad av håret, hon lyckades fixa det superbra trots att jag varken har långt eller tjockt hår! Mina varmaste rekommendationer till denna varma kvinna!
 
Date of Posting: 23 April 2014
Posted By: Elina
Stockholm
Jag gifte mig den 25:e januari och Letícia var hjärta och själ bakom mitt hår och makeup! Letícia har flera års erfarenhet som stylist och det märks då hon med sina magiska händer fick till en uppsättning som jag önskat mig och även make-upen blev riktigt fin! Jag visste redan från första samtalet med henne att hon var den jag ville ha. Vill man ha någon som lyssnar på ens önskemål och som sedan kan förverkliga det då är hon rätt tjej!
Tack Letícia för allt! Kram Malin
 
Date of Posting: 07 February 2014
Posted By: Malin
Stockholm
I met Leticia, because one of my best friend is her client, she told me about Leticia's experience with hair, make-up, design, photos and also showed me her hair before and after, I was amazed! I live in Cologne - Germany and as soon as I had the opportunity I took the first flight and went to Stockholm to do my hair with her. I couldn't be happier about the outcome, my hair is exacly the way I wanted even though I couldn't exacly explain my idea. She is such an amazing professional that understood my wishes and when my hair was done it was exacly the way I always wanted!
Now I don't trust anyone else to do my hair, I fly with pleasure to Stockholm!
Leticia, you're amazing, thanks for all!!!
Best wishes
Mariana Fleischhauer.
 
Date of Posting: 01 November 2013
Posted By: Mariana Fleischhauer
Koeln - Germany
Tack Leticia för fantastisk hår & make up på mig och mina två tärnor! Redan på Provsminkning/håruppsättning så kände jag mig jättenöjd. När bröllos dagen kom så fick du mig att känna mig lugn och dessutom blev frisyren ännu bättre. Trots vår soldusch några dagar innan så lyckades du få vår make up helt perfekt!
Mycket pussar, kramar och dans under kvällen men ändå satt allt på sin plats och va lika fint som på morgonen. Du är en härlig och varm person som man direkt tycker om och känner förtroende för. Otroligt duktig och kunnig och lyssnar noga på önskemål.
Jag rekommenderar Leticia till alla speciella tillfällen då man vill känna sig extra fin!

Varma kramar Annelie
 
Date of Posting: 26 September 2013
Posted By: Annelie
brud 13-09-21, Stockholm
Kära Leticia,

Jag vill verkligen tacka dig så oerhört mycket för att du gjorde vår bröllopsdag till den mest minnesvärda. Vi hade så roligt under hela ``förvandlingen``, det finns för få i världen som arbetar så som du gör. Mitt smink och mitt hår höll hela natten och jag kunde kramas och dansa hur mycket jag ville! Gissa sen om jag fick mycket komplimanger för hår & makeup!

Så tack, tack för att du gjorde mig vacker och för alla goda skratt under vår speciella dag.

//September brud
 
Date of Posting: 15 September 2013
Posted By: Jennifer
Rönninge
Jag letade länge och väl inför mitt bröllop efter en makeup-artist som skulle vara både professionell och där personkemin stämde. Till slut hittade jag Leticia och insåg efter första gången jag träffade henne att hon var precis vad jag letat efter. Hon har en fantastisk förmåga att både lyssna in vad jag ville ha och komma med egna initiativ och idéer. Det kändes jättebra med en lång träff och provsminkning innan själva bröllopet då vi gick igenom alla detaljer och lärde känna varandra. På själva dagen så fixade hon både mig och mina två tärnor otroligt fina.

Jag vill verkligen ge Leticia mina varmaste rekommendationer. Hon har det lilla extra, både som person och som stylist!

Tusen tack för att du bidrog till att göra min bröllopsdag oförglömlig!
 
Date of Posting: 15 August 2013
Posted By: Alexandra Siewert Delle
Stockholm
Tack superfina Leticia, för att du jobbar som du gör, det gör att man både har kul och får det resultat man vill ha av en frisör och stylist! Ditt sätt att ta hand om alla mina behov, fixa håret och fixa mina osynliga ögonbryn är mästerligt! Är speciellt förtjust i baccio del sol du fixade sist, gav den där naturliga looken jag älskar, kan rekommendera det istället för vanliga slingor, om man som jag föredrar den naturligt solkyssta looken!
 
Date of Posting: 06 August 2013
Posted By: annika majic
stockholm
Är så otroligt nöjd med både provuppsättning/smink samt resultatet på bröllopsdagen. Leticia är en supertrevlig och entusiastisk person som kan lugna ner ens nerver samtidigt som hon gör ett fantastiskt jobb.

Leticia - Tack för att du gjorde min bröllopsdag ännu bättre!

Leticia rekommenderas varmt med många extra + i kanten.
 
Date of Posting: 03 August 2013
Posted By: Linda Grönberg
Stockholm
Leticia är bästa stylisten.
Jag fick prova på hår + smink blev supernöjd, hon är så trevlig och allting gick smidigt till. Hon var på plats i tid, och är så duktig med det hon gör!

Jag kunde inte bli nöjdare med smink och bruduppsättningen som var 8 juni, hon fixade även mina syskons hår flera andra tillfällen. Jag rekommenderar henne starkt till andra och kommer själv gå till dig flera tillfällen.
Är jätte jätte nöjd!!!Superduktig & jätte trevlig.
 
Date of Posting: 10 July 2013
Posted By: Kiraz Pulat
Stockholm
Jag och min man fick hjälp av Leticia på vår stora dag den 6 juli. Hon var så duktig och service-minded! Hon fixade håret och smink till båda oss och allting var perfekt! Hennes kunskap och närvaron av ett riktigt proffs fick oss att slappna av inför bröllopet. Hon är bäst! :-) även med tanken på att jag är en asiatisk brud, det fanns inget problem för henne.
 
Date of Posting: 09 July 2013
Posted By: Jianli
Stockholm
Leticia Tavares did my make-up and my hair for my wedding. I was more than impressed by her professionality and the result. I told her what I wanted and she got the idea quick. She created a hair´s style for me. I cried as a river during my wedding but at the end of the wedding day I was still pretty and perfect as in the beginning.

I recommend you Leticia Tavares without hesitating.

Eva Maria Johansson
 
Date of Posting: 10 August 2012
Posted By: Eva Maria Johansson
Stockholm
Leticia did my hair and makeup for my wedding... I couldn't have chosen a better person! I used an expensive salon for the rehearsal dinner that the castle where we were staying offered and it did not compare at all to what Leticia did. Her job was a thousand times better and she spent a third of the time. I sincerely recommend her, you won't go wrong. Plus, Leticia has a lovely personality that make it a pleasure to be around her.
 
Date of Posting: 15 July 2012
Posted By: Selene Hagen
Leticia is wonderful! Going to lebeauty is, for me, like an escape to another world. It's a place where I can talk while fairy hands transform me into a goddess!

Everytime I went there I was feeling like a little girl, and when I went out I was feeling myself powerful and sexy like a real woman!

Leticia is not only a hairdresser, she is a real artist!

Thank you for turning my photos into amazing recollections of precious moments!
I definitely recommend you.

Kalilah Pietsch
 
Date of Posting: 09 July 2012
Posted By: Kalilah Pietsch
Dansös och Magdanslärare, Stockholm
www.hayati.se
Leticia är den mysigaste make-up artisten som jag har gått till. Hon är jätteduktig på sitt jobb och försöker att göra allting på bästa sätt. Hon är glad och trevlig och försöker att få en att må bra. Hon försöker också att rekommendera saker som skulle kunna få en att se bättre ut, villka färger som passar en bra o.s.v. Jag tyckte mycket om min session hos henne och jag rekommenderar henne absolut!
 
Date of Posting: 08 July 2012
Posted By: Hulda Lif Hardardottir
Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
Your Location:
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Security Code:
Send us your comments below:*