Om Oss

Om Letícia Tavares

Vid 16 års ålder arbetade Leticia Tavares på eftertraktade Doce Beauté, ett välrenommerat brudspa som ligger i den exklusiva stadsdelen Leblon i hennes hemstad Rio de Janeiro i Brasilien. Det var där som Leticias talang upptäcktes. Undervisad av den berömda Bruno Barros var Leticia, förutom att vara en student, också hans assistent under en period på 3 år.

Förutom att arbeta med hår och smink arbetade Leticia också som arrangör och producent av evenemang, som inredare och som modekonsult vilket utvecklade hennes talang inom skönhetsyrket. Mellan kurserna har Lê, som hon kallas, förfinat sina metoder allt mer och därmed upptäckt sin kärlek för yrket.

Under 2008 bestämde hon sig för att skaffa en professionell solokarriär och 2011 flyttade hon till Stockholm där hon startade Lê Beauty, som är en frisörsalong på Kungsholmen. Hennes roll idag är att göra kvinnor ännu mer vackra och fantastiska. Från altaret till modeplåtningar ger Leticia det som är det senaste inom skönhet, och med ett stort estetiskt sinne utvecklar hon något unikt för varje kund.